Services

Drone beelden voor al uw projecten

Drone Fotografie videografie

Drone fotografie en videografie

Flanders Drones biedt een waaier aan oplossingen voor uw luchtbeelden. Dronefotografie, luchtvideo’s en bedrijfsfilms. Onze drones zijn uitgerust met uitstekende camera apparatuur. Hiermee kunnen we heel wat prachtige opnames maken. Het geheel wordt in post productie afgewerkt tot een ultiem resultaat. 

 Even in de natuur…Realisatie voor Flanders Drones: David Carpentier (drone) en Bill Verougstraete (ground camera en Post Production)

FPV vliegen binnen de Ultimate Gym Kortrijk
Realisatie Flanders Drones, FPV Piloot Robbee Van den Nest, locatie Ultimate Gym Kortrijk.

 

Het lijkt onwaarschijnlijk, maar brasserie Ripasso op de Pottelberg uit Kortrijk is het toch aan het uittesten.

De zaak is volledig vernieuwd.  En neusje van de zalm is toch wel deze drone, die vooral zal dienen om beelden te nemen van familiefeesten. Maar hij wordt dus ook een soort vliegende ober. Vanmiddag is hij al eens met succes uitgeprobeerd.

Virtual Tour 360°

Boost uw business met Flanders Drones Virtual Tour 360°. Geef uw klanten een digitale rondleiding in uw zaak. Dit kan van buiten af tot aan de deur en van de deur doorheen uw zaak. Met points of interest navigeert uw klant naar de verschillende afdelingen of ruimtes van uw zaak. Ze gaan als het ware op ontdekkingstocht. 

Flanders Drones Virtual tour
Flanders Drones Inspectie

Inspecties

Inspecties uitvoeren was nog nooit zo eenvoudig als nu. Met een drone hoeft u geen dure machines te huren of kopen om op dergelijke hoogtes inspecties uit te voeren. Als ervaren piloten bieden wij onze diensten aan bedrijven aan die dergelijke inspecties dienen uit te voeren. Dit gaat van het inspecteren van daken van huizen tot grote façades van gebouwen en zo veel meer.

Events

Ook in de eventsector zijn we actief. We maken aangename sfeerbeelden vanuit de lucht en vanop de grond. Maak zo de perfect aftermovie van uw event. Met onze drone is het mogelijk om live beelden door te sturen naar een groot scherm of op sociale media kanalen. 

Festival by air

Drone racing

Drone Skill Training

Festival by air
Contacteer ons

Neem Contact Op

We zijn hier om u 7 dagen per week te helpen en binnen 24 uur te reageren. Bovendien kunt u de meeste antwoorden op uw vragen vinden op de pagina met veelgestelde vragen.

Heeft u vragen?

Groeningelaan 52/1, 8500 Kortrijk, België

GSM: +32 (0) 495 43 48 83
info@flandersdrones.be

Scroll naar boven
Scroll naar top

Ljhjfsdhjs f fjsdlkh sds jldk sdfhsdlfsdfsjkdlfh sjhdfsdhsdsjfhslfsjfdskdjfsfd