FAQ

Algemeen

Beste,

Als u een geregistreerde drone verkoopt dient u deze eerst te laten schrappen.
De nieuwe eigenaar kan deze dan opnieuw inschrijven op zijn naam, maar hetzelfe OO nummer behouden. Echter de kosten zijn hetzelfde.

Indien u een geregistreerde drone hebt, die vervangen werd wegens herstelling, dient u ons het herstelbewijs door te sturen.
Uw drone behoudt zijn OO nummer enkel het serienummer wordt gewijzigd. Hier zijn geen kosten aan verbonden
En u dient het “verkeerde” registratie bewijs te vernietigen.

Met vriendelijke groeten
Cel RPAS

Categorie: Algemeen

Het aantal leerlingen is wel degelijk beperkt.

Af en toe zal de knop ‘inschrijven’ het niet doen … dat betekent dat wij op dat ogenblik het maximaal voor ons degelijk op te volgen leerlingen bereikt hebben.

Zodra een leerling aangeeft klaar te zijn (aan de hand van de proefexamens) laten we weer nieuwe leerlingen toe.

Test HIER of we nu nieuwe leerlingen kunnen inschrijven?

Categorie: Algemeen

Er zijn bij FD wel degelijk instructeurs! Ze staan niet voor de klas, maar zijn voor onze cursisten altijd bereikbaar via telefoon en e-mail. Ze beantwoorden je vragen met plezier, dezelfde dag nog. Ook ‘s avonds, ook in het weekend.

Onze on-line cursussen zijn eigen werk, geschreven door mensen met ervaring zowel in luchtvaart als in pedagogie. De opbouw van de cursus is specifiek voor zelfstudie en vervangt perfect de leraar voor de klas.

Categorie: Algemeen

Uiteraard, 2 zelfs!

  • Kortrijk
  • Moeskroen

 

Categorie: Algemeen

Bij ons volg de de opleiding on-line, op je PC, laptop, tablet of smartphone, waar en wanneer jij wil. Daardoor moeten wij geen klaslokalen betalen, verwarmen, kuisen. Wij geven je dan ook geen drankjes, hapjes of warme lunch. Je hoeft er dus ook niet voor te betalen.

Categorie: Algemeen
Scroll to Top